Returnering

FORTRYDELSE AF KØB

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. (Læs reglerne for fortrydelse af køb under afsnit 4. Fortrydelsesret i vores handelsbetingelser). Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Varer købt på organic-hairspa.dk kan ikke sendes retur som brev, men skal altid sendes retur som pakke. 

Du står selv for alle omkostninger vedrørende forsendelse af pakken som du ønsker retur, du SKAL dog oprette din returnering via dette link:  

https://organic-hairspa-dk.myshopify.com/apps/return_prime før du kan sende din ordre retur til os. Hvor du skal bruge dit ordrenummer samt email/telefonnummer. 

Husk altid at få kvittering for din forsendelse, da du hæfter for pakken. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højest at koste kr. 79,-.

 

INGEN FORTRYDELSESRET 

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

- Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

- Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

 

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR 

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder hele dit køb, får du dine penge tilbage. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har anvendt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage, fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, med mindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

ICON Online
Juliesmindevej 12
4180 Sorø
Att.: Varemodtagelsen

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

REKLAMATION

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Der skal rettes skriftlig henvendelse til info@organic-hairspa.dk om ved reklamationer.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. Reklamerede varer kan kun returneres efter der er rettet skriftlig henvendelse, og såfremt det er aftalt på forhånd at reklameret vare returneres.

Varen sendes til:

ICON Online
Juliesmindevej 12
4180 Sorø
Att.: Varemodtagelsen 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.